-- +
:   - +
rolex submariner no date 14060 review | daytona beach airport | rolex submariner no date 14060 review
Sentrooppa-Santra päivittelee elämänmenoa Itävalta-Unkari-akselilla Etusivu Kuka on Sentrooppa-Santra? Muilla kielillä   Ruudun takaa Touko 10, 2016

Varoitus, seuraa tädin henkilökohtaisia nuoruusmuistoja!

Tunkkaisella 80-luvulla stipendiaattina Budapestissa opiskellessani tein merkillisen keikan Körmendin kaupunkiin, joka sijaitsee aivan Unkarin ja Itävallan rajalla Rába-joen (Itävallan puolella Raab) varrella. Jossain paikallisessa kulttuuripläjäyksessä mm. lauloin sulosti suomalaista musiikkia. Tämän huikean taide-elämyksen yksityiskohdat olen armollisesti unohtanut, mutta itse kaupunki piintyi mieleeni jonkinlaisena tuppukylän prototyyppinä. Iskuryhmämme sai muistoksi paikkakuntaa esittelevän kuvateoksen, johon sisältyi myös ontuvilla kielikuvillaan lievästi vaivaannuttava runo tai jonkinlaisen pitäjänhumpan teksti. Vieläkin minulta pääsee hiljainen, piinattu vinkaisu, kun muistan säkeet Tápszergyár és aluljáró / idézi, ím, a friss időt… [?Ravinnetehdas ja alikäytävä / kas, kuuluttaa uutta aikaa…’] – kaupungin halki kulkevan isomman tien alitse rakennettu alikäytävä oli ilmeisesti paikallisille urbaanin edistyksen suurin saavutus.

Ei pitäisi olla ilkeä. Körmendin yritteliäs kaupunki ei tuohon aikaan ihmeemmin voinut hyötyä asemastaan rautaesiripun kyljessä. Sittemmin sielläkin on varmaan edistytty. Unkarilaisen Wikipedian mukaan asukkaita on yli 11.000, ja kuvissa näkyy joitakin kauniisti entistettyjä vanhoja rakennuksia, komeimpana Batthyány-Strattmann-suvun linna; suvun suuri poika, 1930-luvulla kuollut herttua László Batthyány-Strattmann tuli tunnetuksi sairaalan perustajana ja köyhien lääkärinä, ja hartaana katolisen kirkon poikana hänet on 2003 julistettu autuaaksi.

Viime aikoina Körmend on ollut julkisuudessa siellä sijaitsevan pakolaisleirin ansiosta. Toukokuun alkupäivinä sinne pystytettiin poliisikoulun pihalle telttaleiri, jonne tuotiin muutamia kymmeniä turvapaikanhakijoita. Virallinen selitys on, että muut vastaanottokeskukset alkavat olla täynnä, kun maahan saapuu piikkilanka-aidoista huolimatta parisataa ”laitonta maahanmuuttajaa” päivittäin. Ilkeämmät spekuloinnit liittyvät aitaan, jota Itävallan viranomaiset ovat rakennuttamassa myös tälle kohdalle rajaa. On suoraan arveltu, että unkarilaisilla ei olisi mitään sitä vastaan, että turvapaikanhakijat muitta mutkitta kipittäisivät vieraanvaraisemmalle (?) puolelle rajaa, semminkin kun vastaanottokeskuksen oudot itämaanelävät eivät ole lukkojen takana vaan saavat vapaasti liikkua kaupungilla.

Turvapaikanhakijat eivät monta päivää ehtineet elellä körmendiläisten ihmeteltävinä, kun jo alkoi tapahtua. Viime viikolla ATV-televisiokanavalle ja sen verkkosivuille ilmestyi kohu-uutinen: ”maahanmuuttajat” olivat kerääntyneet aivan vastaanottokeskuksen vieressä sijaitsevan urheiluhallin ikkunan taakse tuijottamaan tyttöjen käsipallojoukkueen treenejä, ja kun päivystävä poliisi käski heitä poistumaan, yksi miehistä oli kiukuissaan potkaissut ikkunan rikki. Harjoitukset oli täytynyt keskeyttää ja tytöt viedä turvaan, nyt urheilevien nuorten vanhemmat ovat raivoissaan ja peloissaan lastensa puolesta eivätkä uskalla päästää tyttäriään urheilemaan ennen kuin näiden turvallisuus on taattu. Tapahtumaan reagoitiin korkeimmalla taholla: hallituksen tiedotustilaisuudessa ministeri János Lázár kehotti sisäministeri Sándor Pintériä ryhtymään välittömästi asian vaatimiin toimiin.

Jotakin merkillistä tässä Körmendin ikkunauutisessa kuitenkin on. Heti seuraavana päivänä nimittäin läänin poliisijohto ylimääräisessä tiedotustilaisuudessaan kiisti koko jutun. Totta on vain, että urheiluhallin ikkuna on särkynyt, mutta kukaan ei tiedä, miten ja miksi ja kuka sen rikkoi, todistajia, jotka olisivat nähneet ikkunan särkymisen, ei ole löytynyt. Käsipalloilijatyttöjä ei tiettävästi kukaan tuijotellut saati ahdistellut, kukaan heistäkään ei ollut nähnyt, mikä ikkunan rikkoi, ja sen säryttyä he olivat kaikessa rauhassa poistuneet hallista ja menneet kotiinsa kenenkään häiritsemättä. ATV-kanavan tiedonlähteenä toiminut paikallinen urheiluseuran edustaja ei itse edes ollut paikalla  tapahtuman aikaan. Eräät kuitenkin yhä ”kokivat asian näin”: perjantaina äärioikeistopuolue Jobbikin aktivistit polkaisivat pystyyn noin viidensadan hengen ”leiri kiinni” – mielenosoituksen , jonka päätteeksi parikymmentä kiivainta joutui napit vastakkain mellakkapoliisien kanssa yrittäessään hyökätä pakolaisleiriin.

Perin omituinen juttu tosiaan. Kun on nähty, miten hanakasti Unkarin hallitus on käyttänyt hyväkseen unkarilaisten muukalaiskammoa ja rakennellut kauhukuvia sivilisaatioiden sodasta, raiskaavista ja murhaavista muslimiterroristeista, vähän ihmetyttää se, miten tarmokkaasti poliisi ja Körmendin fideszläinen pormestari oitis ryhtyivät leikkaamaan ikkunahuhulta siipiä. Olisiko yhtenä syynä se, että Körmendin ikkunajuttua lähtivät levittämään ja paisuttelemaan alun alkaen väärät tahot, ensin ATV-kanava (jonka omistaa lähinnä helluntailaisuuteen lukeutuva Hit Gyülekezete ?Uskon seurakunta’, Unkarin suurimpia kristillisiä uskonyhteisöjä perinteisten kirkkokuntien jälkeen), sitten oikeisto-opposition Jobbik? Vai oliko jutun perättömyys jo alusta alkaen niin ilmeistä, että edes paatuneimmat Fidesz-propagandistit eivät kehdanneet ruveta sillä ratsastamaan?

Kaksinaismoralismin juhlaa tässä joka tapauksessa on eletty. Samat vallanpitäjät, jotka jo yli vuoden ajan ovat kalastaneet kannatusta muukalaisvihan mutaisimmista vesistä, syyttävät nyt tekopyhästi Jobbikia ”poliittisen hyödyn tavoittelusta Körmendin tapauksella, jonka tutkinta on vielä kesken”. Ja samaan aikaan kun todellista seksuaalista väkivaltaa ja sitä tukevaa kulttuuria yritetään painaa villaisella – Fidesz-puolueen parlamenttiryhmän johtaja Lajos Kósa meni juuri möläyttämään viime blogauksessani käsitellyn  raiskausskandaalin johdosta, että ”huippu-urheilussa on eri säännöt” ja että ”jalkapallo-ottelussa vaikka potkaisisi maassa makaavaa miestä, tuomari voi päättää, että tässä tapauksessa annetaan pelin jatkua” – niin, samaan aikaan koko maassa nostatellaan mielten kuohua pelkällä ajatuksella himokkaasta tuijotuksesta ikkunan läpi.

Leave a Comment » | politiikka , Unkari | Avainsanat: fidesz , Jobbik , Körmend , maahanmuuttajat , pakolaiskriisi , väkivalta | kestolinkki Kirjoittaja: Sentrooppa-Santra Ruutunauhaa ja muita uutisia maaliskuu 3, 2016

Aika taas hieman päivitellä Unkarin tapahtumia. Opettajien kapina jatkuu, ruutupaidasta on tullut sen symboli, ja ne, jotka eivät viitsi pukeutua kokonaan ruutuun, voivat diskreetisti ilmaista solidaarisuuttaan uudenlaisella kokardilla. Kansallisvärinen puna-valko-vihreä rintaruusuke on Unkarissa jo perinteinen juttu, mutta tänä vuonna maaliskuun 15:ntena, vuosien 1848–49 vapaustaistelun muistoksi vietettävänä kansallisena juhlapäivänä saattaa monella näkyä rintapielessä ruutukokardi, kockárda :

Maanantaina mielenilmaukset jatkuivat koululakolla: oppilaiden vanhempia kehotettiin protestiksi jättämään lapsensa karkauspäivänä kotiin, ja ilmeisesti tuhannet jäivätkin. Jotkut ilmestyivät kouluun mutta ruutupaita yllä. Oppositiopoliitikon väittämän mukaan vihattu kouluhallintokeskus KLIK olisi vaatinut kouluilta listoja tai ainakin lukumäärätietoja niistä oppilaista, jotka olivat poissa koulusta mutta eivät sairaina. KLIK tietenkin kiistää jyrkästi. Ja maaliskuun viidestoista lähestyy.

Kuinkahan monta kertaa viime vuosina tätä on Unkarin oppositiomedioissa vakuuteltu: NYT näyttää siltä, että kansan mitta on tulossa täyteen, NYT näyttää siltä, että hallitus on lopullisesti menettämässä malttinsa ja sortuu aivan järjettömiin tempauksiin, NYT alkaa tuntua, että näin ei voi enää kauaa jatkua? Ainakin tähän asti kansan tyytymättömyyden ilmaukset ovat aina sammuneet kunnollisen oppositiopolitiikan ja vakuuttavan johtohahmon puutteeseen. Vallanpitäjät puolestaan eivät anna protestiliikkeiden piipityksen häiritä varsinaisia puuhiaan eli yleisten varojen kähmintää. Siirrymme seuraavaan uutisaiheeseen.

Uutisten keskiössä on pitkästä aikaa paavoväyrysmäisen laajakatseinen György Matolcsy, entinen valtiovarainministeri ja meeminikkarien kultakaivos , joka tuli tunnetuksi mm. aikoinaan CNN:n haastattelussa möläyttämästään vertauksesta: Unkarin taloudessa on edessä ennennäkemätön nousu, todellinen talousihme tai paremminkin Hungarian fairy tale.

Ministerin pallilta Matolcsy siirtyi vuonna 2013 Unkarin kansallispankin (MNB) johtoon. Täällä hän on keskittynyt paitsi kehittämään ulkopuolisten kansantalousoppineiden kauhistelemaa ”epäortodoksista” talouspolitiikkaa myös sijoittamaan omaisuutta  MNB:n hallinnassa oleviin säätiöihin. Nämä ovat hankkineet arvokiinteistöjä ja taideteoksia  mutta myös käynnistelleet omaa, erikoisrahoitettua kansantaloustieteen opetusohjelmaa, joka tekisi jyrkän pesäeron Unkarin talouselämässä kuulemma tähän asti vallinneisiin uusliberalistisiin oppeihin.

Maanantaina Fidesz-puolue jätti lainmuutosaloitteen, joka jyrättiin pikapikaa parlamentista läpi hallituspuolueiden äänillä. Uusi laki kumoaa oikeuden päätöksen, jonka sosialistioppositio jo onnistui käräjöimään: tiedot MNB:n säätiöille siirtyneiden julkisten varojen käytöstä eivät enää ole julkisia tietoja eikä MNB:llä ole velvollisuutta niitä toimittaa, sillä – näin selittää Fidesz-puolueen parlamenttiryhmän johtaja Lajos Kósa – asia on aivan yksinkertainen.  Jos minä yksityishenkilönä sijoitan rahani säätiöön, se lakkaa olemasta minun rahaani. Aivan samoin jos MNB sijoittaa valtion varoja säätiöön, ne lakkaavat olemasta valtion varoja. Tietosuojavaltuutetun mukaan uusi laki tosin saattaa olla perustuslain vastainen, mutta väliäkö hällä… Ja niin, samalla myös Matolcsyn sekä muiden MNB:n johtohahmojen palkkoja nostettiin kaksinkertaisiksi.

Kuten 444.hu-uutissivusto muistuttaa , uuteen lainmuutokseen liittyy hupaisa looginen häränpylly. Pari vuotta sitten (kuten tässäkin blogissa kirjoitin ) Unkarin ja Norjan hallitukset joutuivat kiistaan avustuksista, joilla Norja EU:n kanssa tekemänsä yhteistyösopimuksen mukaisesti on tukenut vähemmän kehittyneitä EU-maita, myös Unkaria. Unkarin hallitus ei nimittäin tykännyt Norjan valitsemista yhteistyökumppaneista, järjestöistä ja säätiöistä, jotka tukivat mm. ympäristönsuojelua, perheväkivaltaa kokeneita naisia tai seksuaalivähemmistöjä, vaan syytti Norjaa Unkarin hallituksen vastaisesta poliittisesta toiminnasta; pääministeri Orbán puhui suoraan ”palkatuista poliittisista aktivisteista, jotka ajavat Unkarissa ulkomaiden etua”. Unkarin viranomaiset ratsasivat ja häiriköivät norjalaisten avustamia säätiöitä ja järjestöjä ja onnistuivat käytännössä torppaamaan ainakin osan projekteista. Tuolloin vt. valtiosihteeri Nándor Csepreghy julisti, että norjalaisten säätiöille antama tuki ”luokittuu julkisiksi varoiksi, ei yksityislahjoitukseksi, siksi Unkarin hallituksen velvollisuus on tehdä yhteiskunnalle tiliä näiden rahojen käytöstä”.

Norjalaisten rahat siis olivat julkisia vielä unkarilaisen säätiönkin hallussa, unkarilaisten rahat taas lakkaavat olemasta julkisia, kunhan ne käytetään hallituksen lähipiirien hyväksymiin tarkoituksiin. Kuten esimerkiksi viinituvan avaamiseen Budan linnassa. Niin juuri, MNB:n säätiö  Pallas Athéné Domus Animae  (!) avaa linnassa majailevan taloustieteellisen oppilaitoksen yhteyteen myös yleisölle avoimen viinimyymälä-ravintolan. Sisustustyöt hoitaa Lőrinc Mészáros, pääministeri Orbánin bulvaaniksi epäilty naapurinmies Felcsútin kylästä, entinen kaasupoltinasentaja ja nykyään yksi Unkarin rikkaimmista miehistä, valaistuksen toimittaa Orbánin vävyn (nyttemmin liikekumppaneilleen myymä) firma, mutta sitä, paljonko rahaa näihin projekteihin uppoaa ja mitä virtaa kenenkin taskuihin, ei ehkä koskaan tulla tietämään.

Mutta mitäpä tällaisista tylsistä konkreettisista yksityiskohdista. Siirtykäämme päivän viimeiseen uutisaiheeseen.

Kun Fidesz-puolueen kannatus on jälleen kääntynyt laskuun – tammikuussa niistä, jotka voivat ja aikovat äänestää, 53% kannatti Fidesztä, nyt tuoreimman Medián-tutkimuslaitoksen selvityksen mukaan enää 46% – ja yhä useammat (ennen 54%, nyt 60%) ovat sitä mieltä, että maan asiat ovat menossa huonompaan suuntaan… niin, mitäpä silloin voi muuta tehdä kuin panostaa kansan pelottelemiseen epätodellisilla mutta tunteisiin vetoavilla ulkoisilla uhkakuvilla. Muukalaiskammo on viimeisen vuoden-parin ajan toiminut hyvin, joten tätä pajatsoa Orbánin hallitus aikoo takoa jatkossakin.

Uusin veto on kansanäänestys, jota koskevan aloitteen hallitus on äskettäin jättänyt asiasta päättävälle kansalliselle vaalivaltuuskunnalle. (Oppositio on jo ilmoittanut nostavansa tästä kanteen, sillä lain mukaan kansainvälisistä sopimuksista ei voi järjestää kansanäänestystä.) Kansalle esitetty kysymys kuuluisi näin:

Haluatteko, että Euroopan Unioni voisi myös ilman Unkarin parlamentin suostumusta määrätä ulkomaan kansalaisia pakkoasutettaviksi Unkariin?

Toisin sanoen: Paha Brysseli haluaa pakottaa unkarilaisetkin suostumaan kiintiöjärjestelmään ja vääränväristen, vääräuskoisten ulkomaalaisten vastaanottamiseen, pääministeri Orbán taas on ilmoittanut, että Unkari ei moiseen voi suostua. (Ennemmin aidat pystyyn vaikka joka rajalle kuin parituhatta kiintiöpakolaista maahan EU:n tuella…)

Ulkopuolisten silmään moinen pullikointi alkaa vaikuttaa yhä naurettavammalta, ja perin omituisia ovat myös Orbánin ja kumppanien kootut selitykset siitä, miten muka Unkari kyllä kantaa vastuunsa kriisialueiden hädänalaisia kohtaan. Syksyllä puhuttiin tuhannesta Lähi-idän kristitystä perheestä, jotka olisi salaa toimitettu Unkariin turvaan mutta joista ei kukaan tiennyt mitään. Pari viikkoa sitten Orbán taas väitti lehdistötilaisuudessa Brysselissä ja myöhemmin saksalaiselle Bild -lehdelle antamassaan haastattelussa, että Unkariin olisi tullut Ukrainasta lähes satatuhatta pakolaista. Näistäkään ei ole missään mitään tietoa, ei rekistereissä, ei ilmeisesti myöskään asunto-, koulu- eikä terveydenhuoltoviranomaisilla…

Kaikkihan me tiedämme, mistä tässä oikeasti on kysymys. Tai ainakin sen tietää Unkarin hallituksen propagandaoffensiivin otollisin kohderyhmä, se, jonka pelätään karkaavan äärioikeisto-opposition Jobbikin karsinaan. Tietyissä piireissä ilmeisen päätelmän puki sanoiksi äskettäin Veszprémin katolinen piispa Gyula Márfi: itsekkäät, maallistuneet ja moraalittomat nykyihmiset eivät hanki lapsia vaan keskittyvät  nautiskeluun, ja näin syntynyt moraalinen tyhjiö imee puoleensa maahanmuuttajia, jotka sitä paitsi ovat kaikki islamisteja…

Alhaisen syntyvyyden ja ”perhearvojen” rappion valittelu on tietenkin kansallis-äärioikeistolaisten peruskauraa kaikkialla, mutta äkkinäistä hämmentää se itsestäänselvyys, jolla perhearvoista rakennetaan aasinsilta rasistiseen muukalaiskammoon hnjebhyk. Relógios vintage rolex. Piispa Márfin linjoilla ovat kuitenkin monet muutkin, kuten esimerkiksi ”Synnytä vielä yksi unkarilainen” -liike (!), joka näin herttaisella julisteella kutsuu ”jokaista vastuullisesti ajattelevaa unkarilaista” ensilauantaiseen tilaisuuteensa Budapestiin ns. Kotiinpaluun kirkkoon (reformoidun kirkon äärioikeistolaisimpien piirien henkiseen kotiin).

”III kansallisen väestökonferenssin” otsikko on ”Unkarilainen lapsi on Jumalan lahja”, ja koko tilaisuuden teemaksi on ilmoitettu ”Unkarin ja Euroopan väestön dramaattisen hupenemisen ja laittoman maahanmuuton väliset yhteydet”. Puhujina näkyy olevan kotimaisen äärioikeisto-opposition sekä eurooppalaisen uusfasismin edustajia. Kansallisvärisymboliikkaa ei ole säästelty, sitä vastoin ruutunauhakokardeja tai ruutupaitoja ei välttämättä tulla näkemään.

Vai jospa sittenkin – viime aikoina kovasti salonkikelpoisuuteen panostanut Jobbik puki vielä viikko sitten kansanedustajansa ruutupaitoihin solidaarisuuden merkiksi (vaikka kaikki ruutupaitakapinalliset eivät tästä olleetkaan kovin innoissaan). Poliittinen saalistus on käynnissä joka suuntaan. Ehkä jotakin ihan oikeasti on muuttumassa.

1 kommentti | politiikka , Unkari | Avainsanat: György Matolcsy , Jobbik , korruptio , maahanmuutto , populismi , Viktor Orbán | kestolinkki Kirjoittaja: Sentrooppa-Santra Lopun merkkejä? maaliskuu 31, 2015

Jo vuosikausia on unkarinkieliseen uutisvirtaani silloin tällöin pulpahdellut toiveikkaita oppositiofoorumien kommentteja, joiden mukaan joko Fidesz-valtapuolueen kukistuminen tai ainakin – sitkeiden huhujen mukaan mielenterveys- ja mahdollisesti muistakin terveysongelmista kärsivän – pääministeri Orbánin henkilökohtainen romahdus olisi lähestymässä. Toistaiseksi ennustajat ovat olleet väärässä, ja vielä vuosi sitten nähtiin, että opposition luskutuksesta huolimatta Fidesz pystyi uusimaan veret seisauttavan vaalivoittonsa. Olkoonkin, että voiton taustalla oli sekä pientä vilunkipeliä että, ennen kaikkea, oppositiopuolueiden heikkous ja yhteistyökyvyttömyys. Nyt kuitenkin tilanne näyttää ihan oikeasti olevan muuttumassa.

Syksystä saakka, kun kohuttu uusi nettivero sai lopultakin tyytymättömät kansalaiset kaduille, mielenosoituksia on nähty tasaiseen tahtiin. Vaikka yksikään niitä järjestävistä tahoista ei ole pystynyt (tai aina edes ollut kiinnostunut) organisoitumaan oikeaksi poliittiseksi oppositioliikkeeksi, marina ja napina on selvästi äänekkäämpää kuin ennen. Tyytymättömyys näkyy mielipidemittauksissa , jotka osoittavat Fidesz-puolueen kansansuosion laskeneen tuntuvasti, vaikka puolueella onkin yhä selvästi enemmän kannattajia kuin kilpailijoillaan. Viime aikojen täytevaaleissa Fidesz on kärsinyt yllättäviä tappioita ja jopa menettänyt 2/3:n parlamenttienemmistönsä , joten maan hallitsemista ei voi enää perustaa pikavauhtia lainsäädäntökoneella pyöräytettäviin mittatilauslakeihin.

Yhtenä tärkeänä kiukunaiheena on korruptio ja vallanpitäjien epärehellisyys. Lopultakin tavallisten kansalaisten mielissä alkaa oman arjen köyhtyminen ja ankeus yhdistyä poliittisen eliitin näyttävän ylelliseen Rolex-Gucci-elämäntyyliin . Veszprémin kohtalokkaita täytevaaleja valmisteltaessa, joissa Brysseliin siirtyneelle Tibor Navracsicsille valittiin jatkajaa, Fidesz-puolueen aktivistit saivat ovelta ovelle kiertäessään kokea esimerkiksi tällaista (näin kertoo hvg.hu-sivusto):

– Hyvää päivää! Sunnuntaina äänestetään Navracsicsin seuraajasta. Tulettehan tekin äänestämään Fidesztä?

– Antaa sen nyt olla! Minä äänestän Fidesztä seuraavan kerran sitten, kun minulla on yhtä hieno rannekello kuin János Lázárilla .

Tuorein jymäys koettiin muutamia päiviä sitten ns. Quaestor-jutun yhteydessä. Arvopaperifirma, johon lukuisat yksityiset unkarilaiset olivat sijoittaneet pienempiä ja suurempia säästöjään, meni konkurssiin ja jätti joukon vihaisia, rahansa menettäneitä kansalaisia osoittamaan mieltään toimistojensa oville. Kävi ilmi, että Quaestoriin oli sijoitettu myös Unkarin valtion omaisuutta, siis kansalaisten verovaroja, mutta pääministeri Orbán oli juuri ennen romahdusta käskenyt vetää nämä sijoitukset pois. Tapahtumien aikataulusta ja aikajärjestyksestä liikkuu erilaisia versioita, hallituksen edustajat sekoilevat ja puhuvat ristiin. Erityisen epätoivoisesti yritetään peitellä Quaestorin yhteyksiä maan korkeimpaan johtoon ja yhdistää Quaestoria entisten sosialistihallitusten korruptiokohuihin, samalla kun oppositioviestimet riemuiten julkaisevat kuvia Quaestorin johtajasta Csaba Tarsolysta poseeraamassa nykyisen hallituksen ja Fidesz-puolueen kärkimiesten seurassa. Hupaisaa lisäväriä tarinaan antaa bulvaanien bulvaani Béla Orgován, tuntematon työtön, kahdeksan luokkaa peruskoulua käynyt entinen linnankundi, joka jostakin tempaistiin viime hetkessä Tarsolyn tilalle kaatuvan Quaestorin johtajaksi.

Béla Orgován Unkarin juorulehdistön riemuiten levittämässä kuvassa.

Menemättä sen enempää yksityiskohtiin, jotka tällä hetkellä täyttävät Unkarin viestimien taloussivuja ja ajankohtaispalstoja: aivan ilmeiseltä vaikuttaa, että pääministeri Orbán lähipiireineen on harrastanut jonkinlaista vilunkia valtion varoilla ja lopulta joutunut pelastamaan kaveriensa kyseenalaisella tavalla sijoittamat rahat sisäpiiritiedon avulla ja yksityisten kansalaisten omaisuuden kustannuksella. Ja ilmeisesti kohta enää vain hartaimmat Fidesz-puolueen kannattajat, naiivit eläkeläiset ja ”elämänkoululaiset”, joiden verkkopostauksia jotkut ilkimykset keräilevät kuvablogiin orbanviktor.tumblr.com , pystyvät näkemään asian näin:

”En tiedä, mitä nämä mäntit tässä naputtavat, minullekin, maallikolle, on selvää, että Buda-Cash romahti, ensimmäinen domino kaatui, silloin V.O. neuvoi ottamaan rahat pois… muutamia päiviä sen jälkeen Quaestor meni konkurssiin… näiden välisenä aikana se, joka vain voi, otti rahansa ulos, sillä dominot tosiaankin kaatuivat…… Tämä merkitsee sitä, rakkaat vassari-lipilaarit, että maamme Pääministeri osaa nämäkin asiat! Tykkäsitte tai ette, te ette ikinä edes yhteensä ole niin älykkäitä kuin Viktor Orbán!” ”Nyt tarvittaisiin napakkaa tiedotusta, sillä nämä lurjukset taas toitottavat ympäri maailmaa, että V. O. on huijari! Vaikka hän on vain viisas! Mutta sitä ne eivät ikinä tunnusta! Ja valitettavasti tietyt ihmisryhmät vielä uskovatkin näitä roistoja!”

Kaikki oppositiopuolueet ovat tietenkin kilvan vaatimassa Orbánia ja hallitusta tilille. Eniten tästä kaikesta kuitenkin uhkaa hyötyä äärioikeistopuolue Jobbik, jolla nyt on elämänsä tilaisuus profiloitua rehellisten kunnon ihmisten ryvettymättömänä puolueena. Jobbik on mielipidetutkimusten mukaan muutenkin ollut pelottavassa nousussa ja on enää parin prosenttiyksikön päässä Fideksestä. Ja siinä, missä Fidesz-puolueen kannatus nojaa naiiveihin eläkeläisiin, Jobbik on kyennyt keräämään riveihinsä suuren joukon koulutettuja ja nuoria. Jobbikilla on, johtajastaan Gábor Vonasta alkaen, nuorekkaita, timmejä ja hyvännäköisiä johtohahmoja, ja sen nuoriso- ja opiskelijajärjestötoiminta on tehokasta ja hyvin organisoitua. Yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa Jobbik on nykyään puolueista suosituin! Suureen osaan Unkarin kansaa Jobbikin (virallisesti peitelty mutta käytännössä ilmeinen) antisemitismi ja romaniviha uppoavat kerrassaan loistavasti – ja toisaalta Jobbik on selvästikin viime aikoina ollut käynnistämässä jonkinlaista söpöilykampanjaa. Gábor Vona on muutamia päiviä sitten yllättäen ruvennut puhumaan lännensuhteiden kehittämisestä ja vakuuttanut, kun menneisyyden kipupisteistä ja holokaustista puhutaan, että Jobbik ”ottaa osaa kaikkien kansojen suruun, myös juutalaisten”.

Puoluekentän oikealla laidalla on siis tungosta. Index-uutissivustolla Tamás Fábián arvelee, että Jobbik on imemässä riveihinsä pettyneitä fideszläisiä, Fidesz taas ei pysty avoimesti asettumaan Jobbikin rasismia vastaan, koska menettäisi liikaa niitä omia kannattajiaan, joiden mielestä juutalaisten maailmanlaajuinen salaliitto on syypää kaikkiin Unkarin vastoinkäymisiin ja romaneilla on rikollisuus ”verissä”. Loppujen lopuksi suurta ideologista eroa puolueiden välillä ei ole, koska molempien tärkeimpänä vetonaulana on tunteellinen kansallismielisyys, ja tähän asti Fidesz on paremminkin pyrkinyt syleilemään Jobbikin kuoliaaksi myötäilemällä sen linjaa niin paljon kuin uskaltaa. Sitä vastoin, arvelee Fábián, Fidesz voi vielä käyttää Jobbikia vastaan toista asetta, Venäjä-korttia. Fábiánin tietolähteiden mukaan Fidesz-puolueessa valmistaudutaan jo tuomaan julki, että Jobbikia rahoitetaan Venäjältä käsin. Tämä tieto saattaisi olla myrkkyä niille lukuisille Jobbikin kannattajille, joille kansallinen ”suvereenius” on pyhä asia ja joista monet kaikesta huolimatta yhä näkevät Venäjän entisen Neuvostoliiton jatkajana.

Jotkut arvelevat jo varsin vakavissaan, että Fidesz-puolueen romahdus voi tulla vielä Jobbikin kautta – ellei päinvastoin. Optimistisimmat odottavat, että nämä kaksi nujertavat toisensa ja tämän jälkeen tie olisi vapaa demokraattisemmille uusille puolueille. Pessimistit pelkäävät, että lopulta potin korjaa Jobbik. Realistista lienee arvella, että kohta joka tapauksessa on odotettavissa poliittista mutapainia koko rahan edestä.

1 kommentti | politiikka , Unkari | Avainsanat: Béla Orgován , Csaba Tarsoly , Gábor Vona , Jobbik , korruptio , Quaestor , Viktor Orbán | kestolinkki Kirjoittaja: Sentrooppa-Santra Jokainen meistä ei ole Charlie. Eikä Rikárdó. tammikuu 13, 2015

Tätähän on viime päivien ajan media ollut täynnään, niin että Syyria, Ukraina, ebola, ilmastonmuutos, lento-onnettomuudet ja muut kauheudet ovat välillä jääneet taka-alalle: Pariisin terrori-iskun uhreja on muisteltu näyttävästi kautta Euroopan, myös täällä Wienissä, missä sunnuntaina yli kymmenentuhatta ihmistä kokoontui Ballhausplatzille osoittamaan mieltä sananvapauden puolesta.

Kuva Der Standard -lehdestä (Herbert Neubauer/EPA). Oikeassa laidassa hulmuavat trikolorit eivät ilmeisesti ole Unkarin lippuja vaan Kurdistanin – keskellä näyttäisi olevan keltainen aurinko.

Mukana mielenilmauksessa olivat poliitikkojen ja puoluejohtajien lisäksi myös jokseenkin kaikkien Itävallassa vaikuttavien kirkkojen ja uskontokuntien johtohahmot, katolilaisista ja luterilaisista, muslimeista ja juutalaisista mormoneihin ja kopteihin. Itävallan muslimiyhteisö tietenkin oli jo heti tapahtumien jälkeen antanut julkilausuman , jossa ”inholla ja kauhulla” tuomittiin terrori-isku ja julistettiin, että lehdistön ja mielipiteen vapaus on demokraattisen oikeusvaltion perusta. Mielenosoitus sujui rauhallisissa ja hartaissa tunnelmissa, ilman välikohtauksia.

Samaa siis kuuluu tänne kuin muuallekin Euroopan pääkaupunkeihin. Ja mediat toistelevat samoja, melkoisen itsestäänselviä asioita. (Tietenkin täälläkin, kuten kaikkialla, missä islaminuskoisia maahanmuuttajia on edes jossakin tuntuva määrä, keskustelu on koko ajan nyrjähtämässä merkilliselle sivuraiteelle. Fiksut ja älykkäät ihmiset jahkaavat islamin suhteesta satiiriin ja pilakuviin tai väittelevät siitä, onko islam ”oikeasti” tai ”pohjimmiltaan” suvaitsevaisuuden ja lähimmäisenrakkauden vai primitiivisen heimoyhteiskunnan ja valloitussotameiningin uskonto, tai onko sitten kristinuskokin jompaakumpaa näistä, tai uskonnot ylipäätään – ikään kuin radikaalistumisen ja väkivallan ongelma tällä ratkeaisi. Teologinen ja uskontotieteellinen tietämättömyys ja sivistymättömyys rehottaa merkillisenä rikkaruohoviidakkona, jonka alle katoaa se olennainen asia, että murhaajat ovat murhaajia, jollaiset sivistysvaltiossa kuuluisi viedä oikeuteen ja tuomita lain mukaan, niin kuin Norjassa tehtiin Breivikille, lässyttämättä uskontojen olemuksesta ja kulttuurien törmäyksestä tai siitä, oliko murhattu nyt jollakin lailla itse kerjännyt verta nenästään.
Rolex katsella miehiä
Replica A. Lange & Söhne [b][url=http://www.luxurywatchlove.co/fi/]swiss replica kellot aaa +[/url][/b] [b]swiss replica kellot[/b] kellotkellotSveitsin mekaanisen liikkeen replica kellot Replica A. Lange & Söhne US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone CNY Ryhmät Replica Piaget Replica Patek Philippe Replica A. Lange & Söhne 1815 CABARET DATOGRAPH LANGE 1 LANGEMATIK RICHARD LANGE Saxonia Replica Audemars Piguet Replica Breguet Replica Breitling Replica Cartier Replica Chopard Replica Franck Muller Replica IWC Replica Longines Replica Montblanc Replica Omega Replica Panerai Replica Pre versio Replica Rado Replica Rolex Replica TAG Heuer Replica Tudor Replica Ulysse Nardin Myydyimmät Replica [ Saksa ]Lange Sohne DATOGRAPH sarja 403,032 mekaaninen mies katsella (Lange Sohne & Söhne ) €663,318.79  €219.48Säästä: 100% Esittelyssä - ... Replica Longines PrimaLuna L8.109.5.89.6 Ladies kvartsikello ( Longines ) [dbfb]€43,842.06  €203.67Säästä: 100%Replica UUSI RADO SINTRA MIESTEN XXL AUTO KATSO R13662102 [1379]€1,251.78  €201.81Säästä: 84%Replica Longines Master Collection L2.718.4.78.3 Mens automaattinen mekaaninen kellot ( Longines ) [1290]€24,126.99  €192.51Säästä: 99% Kotiin ::  Replica A. Lange & Söhne Replica A. Lange & Söhne korkealaatuinenReplica A. Lange & Söhne kellot Filter Results by: Tuotteet jotka alkavat kirjaimella ... A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Listattuna 1 - 15 (28 tuotteesta)  1  2   >>  Replica [ Saksa ]Lange Sohne 1815 sarja manuaalinen mekaaninen katsella miehiä 233,025 (Lange Sohne & Söhne )€428,249.19  €214.83Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne 1815 sarjan mekaaninen katsella miehiä 233,026 (Lange Sohne & Söhne )€143,800.32  €215.76Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne DATOGRAPH sarja 403,032 mekaaninen mies katsella (Lange Sohne & Söhne )€663,318.79  €219.48Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne DATOGRAPH sarja 403,035 mekaaninen mies katsella (Lange Sohne & Söhne )€726,624.82  €224.13Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne kabaree sarjan 107,032 Mens mekaaninen kellot (Lange Sohne & Söhne )€268,801.62  €217.62Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne LANGE 1 sarja manuaalinen mekaaninen katsella miehiä 109,025 ( AlangeSoehne )€438,800.04  €211.11Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne LANGE 1 Series 116,025 Miesten mekaaninen kellot (Lange Sohne & Söhne )€603,273.34  €215.76Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne LANGEMATIK sarja automaattinen mekaaninen katsella miehiä 310,025 (Lange Sohne & Söhne )€958,571.47  €235.29Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne LANGEMATIK sarja automaattinen mekaaninen katsella miehiä 310,032 (Lange Sohne & Söhne )€730,488.04  €214.83Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne RICHARD LANGE sarja 232,032 Mens mekaaninen kellot ( Alangen - Söhne )€301,145.16  €210.18Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne RICHARD LANGE sarja manuaalinen mekaaninen katsella miehiä 232,021 18K (Lange Sohne & Söhne )€251,882.13  €230.64Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne RICHARD LANGE232.025 uros katsella (Lange Sohne & Söhne )€402,836.94  €218.55Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne Saxonia automaattinen mekaaninen katsella miehiä 315,032 (Lange Sohne & Söhne )€223,561.77  €218.55Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne Saxonia automaattinen mekaaninen katsella miehiä 380,032 (Lange Sohne & Söhne )€213,421.05  €212.04Säästä: 100% Replica [ Saksa ]Lange Sohne Saxonia manuaalinen mekaaninen katsella miehiä 215,032 (Lange Sohne & Söhne )€200,248.53  €201.81Säästä: 100% Listattuna 1 - 15 (28 tuotteesta)  1  2   >>  Kotiin kuljetus Tukku Tilauksen seuranta Kuponkeja maksutavat Ota meihin yhteyttä REPLICA OMEGA REPLICA Patek Philippe REPLICA ROLEX REPLICA IWC REPLICA CARTIER TOP Brand kellot Copyright © 2012 Kaikki oikeudet pidätetään. swiss replica kellot aaa + swiss replica kellot

rondorwilb / 08 May 2017 / 0 replies / Posted in Fashion and Style

No replies yet.
You have to login in order to leave a reply
Click here to login . If you are new here and don\'t have an account click here to register Reply message Attach a photo (optional)


issuu company logo issuu Explore Categories Arts & Entertainment Style & Fashion Home & Garden Business Travel Education See all categories Collections Top Picks Generators Hygge Feminism Zines Makers Find More Plans & Pricing Community Help & Support About issuu Publisher Plans Close Categories Arts & Entertainment Style & Fashion Home & Garden Business Travel Education See all categories Collections Top Picks Generators Hygge Feminism Zines Makers Find More Plans & Pricing Community Help & Support About issuu Sign up Sign in Sign in About issuu Plans & Pricing Developers Advertise with us Careers Community Directory Legal Help & Support
ロレックス gmtマスター2 価格推移
garanzia card rolex falsa
rolex datejust 36mm edelstahl preis
Alennus Moncler myynnissä
- +
[b][url=http://www.myswiss.cn/newindex]luxury watches replica[/url][/b] [b][url=http://www.myswiss.cn/newindex]watches outlet[/url][/b] [b][url=http://www.myswiss.cn/newindex]luxury watches replica[/url][/b] Feauture Set Column Listing Page 2 columns 3 columns 4 columns 6 columns Set Layout Products page 1 Colunm 2 Columns Left 2 Columns Right Account My Account My Cart Checkout Log In Welcome To Telemart My Account blog Log In Register as Member Discount Card Ladymart Videos   My Account My Cart Checkout Log In 0 item - Rs 0.00 Categories Mobile & Tablets Mobile Phone Apple Nokia Samsung Sony View More Accessories Screen Protectors Power Bank Handsfree Charger View More Tablets Apple iPad Samsung Amazon QMobile View More Laptop & IT Laptops and IT Devices Laptops All-in-One PCs Desktop Server & Workstation Game Gears Processors Motherboards Memory Modules Graphics Card Hard Drives & SSD Optical Drive PC Cooling Solutions Power Supply PC Chassis LCD/LED Monitors Keyboard/Mouse COMBO Keyboards Headphones & Mic Projectors Webcams Camera DSLR Cameras Canon Nikon Panasonic View More Digital Cameras Canon Fujifilm Gopro View More DSLR Lenses Canon Nikon Sigma View More Camera Accessories Bags and Cases Camera Rigs & Supports GoPro Lighting and Studio View More Home audio & Theater Home Theater Harman Kardon klipsch Onkyo View More Amplifiers & AV Receivers Harman Kardon Onkyo Sennheiser Speakers Center-Channel Speakers Soundbar Speakers Speaker Systems Subwoofers View More Headphones Harman Kardon Onkyo Sennheiser 24kt Gold Plated 24KT Gold Plated Products Gold Plated Phones Gold Plated iMac Gold Plated MacBook 24KT Gold Apple Watches View More Tv & Video 3D TVs Changhong Ruba Sony TCL Smart TVs Changhong Ruba Ecostar Samsung Sony View More LED TV Changhong Ruba Samsung Sony View More 4K Ultra HD TVs Sony Home & Kitchen Appliances Appliances Sandwich Maker Deep Fryer Jucier,Blender & Chopper Electric Kettle View More Kitchenware Prestige Elegant Sonex Billi View More Smart Locks Brands Anex Black & Decker Braun Dawlance Dingling E-LITE Kemei Kenwood View More Watches Watches Smart Watches For Men For Women Uni Sex Sport Watch Fitness Kids View More Beauty & Perfumes Perfumes For Women For Men Make Up Face Eyes Lips Kits View More Bath & Body Cleanses & Lotions Hair Care Men's Grooming Shaving Hands,Feet & Nail Care Manicure & Pedicure Nail Polish & Accessories More Categories Sports & Outdoors Health & Care Gaming Repair Services Mobile & Tablets Mobile Phone Apple iPhones Nokia Mobiles Samsung Mobiles Samsung Galaxy A Series Samsung Galaxy S Series Samsung Galaxy Grand Prime Samsung Galaxy J Series Sony Mobiles BlackBerry Mobiles Huawei Mobiles Asus Mobiles QMobile Lenovo Haier XTouch Mobiles InnJoo Alcatel Mobile Accessories Screen Protectors Power Bank Covers Handsfree Charger & Cabels Battery Pack Beats By Dr Dre Memory Card Bluetooth Headsets Bluetooth Speakers Car Accessories OTG USB Blackphone Apple Tablets Apple iPad Samsung Tablets Qmobile Tablets Lenovo Tablets Tablet Accessories XTouch Amazon Laptop & IT Devices Laptop Apple Acer HP Laptops Lenovo Dell 2 in 1 Cheapest laptop in pakistan Hard Drives & SSD Portable HDD Desktop Laptops Enterprise Servers & Workstations Dell Rackmount Servers Dell Tower Servers Graphic Cards Nvidia Geforce AMD Radeon Motherboards Intel Asus LGA1156 Socket LGA2011-v3 Socket LGA1155 Socket LGA1150 Socket LGA775 Socket LGA1151 Socket CPU/SOC Onboard Desktop Mini PC Apple Dell Asus Memory Modules Desktop - DDR3 Desktop - DDR4 Laptop - DDR3 Server - DDR3 Server - DDR4 Gaming - DDR3 Gaming - DDR4 Printers & Scanner All-In-One Color LaserJet DeskJet LaserJet OfficeJet Cartridge Scanner DesignJet Network Products IP Cameras TP-LINK D-Link Switches xDSL Modem Routers Wireless Adaptars Wireless Routers Cables Wireless Acess Points / Range Extenders Flash Drives & Hub Gaming Gears Racing Wheels 3D Glasses Joysticks Gamepads Optical Drives Internal DVD Writer Internal Blu-ray Writer External DVD Writer External Blu-ray Combo Internal Blu-ray Combo External Blu-ray Writer PC Cooling Solutions CPU Air Coolers CPU Hydro Coolers Case Fans Thermal Grease Power Supply Thermaltake Cooler Master PC Chassis Thermaltake Cooler Master LCD & LED Monitors ASUS ViewSonic Dell Keyboard / Mouse Combo A4tech Cooler Master Crown Gigabyte Dany ASUS Keyboards Logitech Cooler Master A4-Tech Razer SteelSeries Gigabyte Vento Thermaltake Asus Genius Mouse A4-Tech Logitech Razer Cooler Master Crown Verbatim Targus Lenovo Dany Gigabyte SteelSeries Genius Thermaltake ASUS Microsoft Razer Mouse Pads ASUS Gigabyte SteelSeries Razer A4tech Speakers ASUS Logitech Creative Audionic A4tech Razer Memory Cards SD Cards Micro SD Cards Card Reader Headphones & Mic ASUS A4-Tech Logitech Audionic Cooler Master Thermaltake Crown Microsoft Creative SteelSeries Razer Projectors ViewSonic BenQ Dell Sony Earphones A4tech Audionic Creative Cooler Master logitech SteelSeries Verbatim Crown UPS Webcams Logitech A4-Tech Dany Softwares Laptop accessories Apple Accessories Bags & Cases Chargers and Cables Cooling pads Web Cam Video Recorder Network Recorder Digital Recorder GPS & Navigation Graphic Tablets Camera DSLR Cameras Canon Nikon Panasonic Digital Cameras Canon Fujifilm Nikon Panasonic Sony Camera Camcorder Cameras Panasonic Sony Camera DSLR Lenses Canon Nikon Sigma Handy Cam Film Making Cameras Blackmagic DJI Phantom Quadcopter Camera Accessories Bags and Cases Camera Rigs & Supports GoPro Lighting and Studio Memory Cards Filter Tripods Camera Battery Battery Charger Camera Straps Digital Voice Recorder Digital Photo Frame Digital Timer Remote Controller Lens Cap Battery Grip Action Camera GoPro Xiaomi Watches Smart Watches For Men For Women Uni Sex Sport Watch Fitness Kids Home Audio & Theater Home Theater Amplifiers & AV Receivers Speakers Center-Channel Speakers Floorstanding Speakers Soundbar Speakers Speaker Systems Subwoofers Headphones Accessories Car Speakers,Woofers & Stereos Speakers & Woofers Stereos Tools & Accessories 24kt Gold Plated Products Gold Plated Phones Gold Plated iMac Gold Plated MacBook Get Your Device Gold Plated Gold Plated Apple Watches Weekly Deals & Offers menu close menu Home Grand Ramadan Sale Mobile & Tablets Laptop & IT Deals Beauty & Perfumes Camera Deals Home Kitchen Appliances Deal Games Deals 24KT Gold Plated Products Deals Watches Television Ladies Bag Accessories Mobile & Tablets Mobile Phone Apple iPhones Nokia Mobiles Samsung Mobiles Samsung Galaxy A Series Samsung Galaxy S Series Samsung Galaxy Grand Prime Samsung Galaxy J Series Sony Mobiles BlackBerry Mobiles Huawei Mobiles Asus Mobiles QMobile Lenovo Haier XTouch Mobiles InnJoo Alcatel Mobile Accessories Screen Protectors Power Bank Covers Handsfree Charger & Cabels Battery Pack Beats By Dr Dre Memory Card Bluetooth Headsets Bluetooth Speakers Car Accessories OTG USB Blackphone Apple Tablets Apple iPad Samsung Tablets Qmobile Tablets Lenovo Tablets Tablet Accessories XTouch Amazon 24kt Gold Plated Products Gold Plated Phones Gold Plated iMac Gold Plated MacBook Get Your Device Gold Plated Gold Plated Apple Watches TV & Video 3D TVs LED TV Smart TVs 4K Ultra HD TVs QLED Home Audio & Theater Home Theater Amplifiers & AV Receivers Speakers Center-Channel Speakers Floorstanding Speakers Soundbar Speakers Speaker Systems Subwoofers Headphones Accessories Car Speakers,Woofers & Stereos Speakers & Woofers Stereos Tools & Accessories Laptop & IT Devices Laptop Apple Acer HP Laptops Lenovo Dell 2 in 1 Cheapest laptop in pakistan Hard Drives & SSD Portable HDD Desktop Laptops Enterprise Servers & Workstations Dell Rackmount Servers Dell Tower Servers Graphic Cards Nvidia Geforce AMD Radeon Motherboards Intel Asus LGA1156 Socket LGA2011-v3 Socket LGA1155 Socket LGA1150 Socket LGA775 Socket LGA1151 Socket CPU/SOC Onboard Desktop Mini PC Apple Dell Asus Memory Modules Desktop - DDR3 Desktop - DDR4 Laptop - DDR3 Server - DDR3 Server - DDR4 Gaming - DDR3 Gaming - DDR4 Printers & Scanner All-In-One Color LaserJet DeskJet LaserJet OfficeJet Cartridge Scanner DesignJet Network Products IP Cameras TP-LINK D-Link Switches xDSL Modem Routers Wireless Adaptars Wireless Routers Cables Wireless Acess Points / Range Extenders Flash Drives & Hub Gaming Gears Racing Wheels 3D Glasses Joysticks Gamepads Optical Drives Internal DVD Writer Internal Blu-ray Writer External DVD Writer External Blu-ray Combo Internal Blu-ray Combo External Blu-ray Writer PC Cooling Solutions CPU Air Coolers CPU Hydro Coolers Case Fans Thermal Grease Power Supply Thermaltake Cooler Master PC Chassis Thermaltake Cooler Master LCD & LED Monitors ASUS ViewSonic Dell Keyboard / Mouse Combo A4tech Cooler Master Crown Gigabyte Dany ASUS Keyboards Logitech Cooler Master A4-Tech Razer SteelSeries Gigabyte Vento Thermaltake Asus Genius Mouse A4-Tech Logitech Razer Cooler Master Crown Verbatim Targus Lenovo Dany Gigabyte SteelSeries Genius Thermaltake ASUS Microsoft Razer Mouse Pads ASUS Gigabyte SteelSeries Razer A4tech Speakers ASUS Logitech Creative Audionic A4tech Razer Memory Cards SD Cards Micro SD Cards Card Reader Headphones & Mic ASUS A4-Tech Logitech Audionic Cooler Master Thermaltake Crown Microsoft Creative SteelSeries Razer Projectors ViewSonic BenQ Dell Sony Earphones A4tech Audionic Creative Cooler Master logitech SteelSeries Verbatim Crown UPS Webcams Logitech A4-Tech Dany Softwares Laptop accessories Apple Accessories Bags & Cases Chargers and Cables Cooling pads Web Cam Video Recorder Network Recorder Digital Recorder GPS & Navigation Graphic Tablets Camera DSLR Cameras Canon Nikon Panasonic Digital Cameras Canon Fujifilm Nikon Panasonic Sony Camera Camcorder Cameras Panasonic Sony Camera DSLR Lenses Canon Nikon Sigma Handy Cam Film Making Cameras Blackmagic DJI Phantom Quadcopter Camera Accessories Bags and Cases Camera Rigs & Supports GoPro Lighting and Studio Memory Cards Filter Tripods Camera Battery Battery Charger Camera Straps Digital Voice Recorder Digital Photo Frame Digital Timer Remote Controller Lens Cap Battery Grip Action Camera GoPro Xiaomi Gaming Gaming Accessories PlayStation 3 PlayStation 4 PS Vita Xbox One Xbox 360 Games Nintendo 2DS Nintendo 3DS PlayStation 3 Games PlayStation 4 PS Vita PSP Xbox 360 Games Xbox One Gaming Consoles PlayStation 3 Consoles PlayStation 4 Consoles PS Vita Consoles Wii Consoles Xbox 360 Consoles Xbox One Consoles PlayStation 2 Home & Kitchen Appliances Sandwich Maker Deep Fryer Jucier,Blender & Chopper Electric Kettle Grinder Toaster Food Processor Egg Machine Iron Microwave Refrigerator Electric Gril Induction Cooker Ovens Washing Machine Beauty Care Vacuum Cleaner Insect Killer Fan & Heater Coffee Maker Rice Cooker Food Steamer Air Conditioners Smart Lock Water Dispenser Mixer Roti Maker Kitchenware Geyser Hand Tools & Repairs Watches Smart Watches For Men For Women Uni Sex Sport Watch Fitness Kids Beauty & Perfumes Make up Lips Face Eyes Tools & Accessories Kits Hands,Feet & Nail Care Nail Polish & Accessories Manicure & Pedicure Perfumes For Women For Men Bath & Body Cleanses & Lotions Hair Care Mens Grooming Shaving Health & Care Flexible heating Classic Heating Pads Electric Overblankets Special Heating Pads Electric underblankets Foot Warmer Weight Diagnostic Scales Glass Diagnostic Scales Personal scales Glass scales Mechanical Scales Kitchen Scales Luggage scales Air Air washer Air humidifier Air dehumidifier Air cleaner Aroma diffuser Thermo hygrometer Blood pressure Upper Arm Measurement Wrist Measurement Attachments Nebulization Body Temperature Blood glucose Blood Glucose Monitors Blood Glucose Test Strips Blood Glucose Lancets Control Solution Lancing Device Attachments ECG Massage Chairs Massage Body Massage Foot Massage Covers Massage Sleep and Rest Gentle Therapy EMS & TENS Hearing Amplifier Bright Light Infrared Lamps Babycare Baby Monitors Steriliser Baby Body Temperature Breast Pumps Baby Food Warmer Pulse Oximeter Beauty Face Care Hair Care Manicure & Pedicure Hair Removal Cosmetic Mirror Sport Speedbox Activity Sensor Heart Rate Monitors Sports & Outdoors Hydration Sleeping Bags & Luggage Lights & Lanterns Cooking Equipment Travel Equipment Tents & Shelters Furniture Caravelle Boats Repair Services View All Out of stock iLife Zed Note intel HD Convertible & Touch Screen Laptop Regular Price: Rs 32,999 logknfdq. [url=http://www.myswiss.cn/zkfzgvvz][b]used swiss watches for sale in india[/b][/url].00 . Rs 19,999.00 39%off Out stock Add to Cart NeeCoo Bluetooth Dual Sim Adapter For iPhone Regular Price: Rs 12,499.00 . Rs 4,499.00 64%off In stock Add to Cart Nokia 6 (4G, 4GB, 64GB) + Flexiroam X Microchip (Free Roaming Internet & Calls In Over 100 Countries) Regular Price: Rs 39,999.00 . Rs 30,999.00 22%off In stock Add to Cart OnePlus 3T A3010 6GB Ram 64GB 4G Regular Price: Rs 58,999.00 . Rs 44,799.00 24%off In stock Add to Cart Samsung Gear 360 SM-C200 + Free Flexiroam X Microchip (Free Roaming Internet & Calls In Over 100 Countries) Regular Price: Rs 43,999.00 . Rs 19,999.00 54%off In stock Add to Cart ThermalTake Level 10 M Advanced Tt eSport Gaming Mouse Regular Price: Rs 7,999.00 . Rs 7,299.00 8%off In stock Prev Next View All Add to Cart Asus X555UA Core i5-6200U 4GB RAM 500GB HDD with Free Bag 1 Year Local Warranty Regular Price: Rs 54,499.00 . Rs 46,499.00 14%off In stock Add to Cart Foldable Bluetooth Keyboard F66 (For Window,iOS And Android) Regular Price: Rs 4,499.00 . Rs 2,399.00 46%off In stock Out of stock iLife Zed Note intel HD Convertible & Touch Screen Laptop Regular Price: Rs 32,999.00 . Rs 19,999.00 39%off Out stock Add to Cart Intel DB85FL Micro-ATX DD3 LGA 1150 Desktop Board Regular Price: Rs 9,700.00 . Rs 5,999.00 38%off In stock Add to Cart Intel DZ77SL LGA 1155 ATX Motherboard Regular Price: Rs 10,100.00 . Rs 6,299.00 37%off In stock Add to Cart McAfee Antivirus Plus for PC and Mobile Regular Price: Rs 699.00 . Rs 199.00 71%off In stock Prev Next View All Add to Cart 24kt Gold Plated Pen with Certificate Regular Price: Rs 13,499.00 . Rs 5,999.00 55%off In stock Add to Cart Apple Iphone 7 128GB 24kt Gold Plated Regular Price: Rs 199,999.00 . Rs 159,999.00 20%off In stock Add to Cart Apple Iphone 7 32GB 24kt Gold Plated Regular Price: Rs 184,999.00 . Rs 149,999.00 18%off In stock Add to Cart Apple Iphone 7 Plus 128GB 24kt Gold Plated Regular Price: Rs 249,999.00 . Rs 199,999.00 20%off In stock Add to Cart Apple Iphone 7 Plus 32GB 24kt Gold Plated Regular Price: Rs 229,999.00 . Rs 189,999.00 17%off In stock Add to Cart Apple Macbook Pro 13 MD101 CORE I5 2.5 GHZ 4GB RAM 500GB HDD MAC OS X Mavericks 24kt Gold Plated With Certificate Rs 298,999.00 In stock Prev Next View All Add to Cart Anex AG-121 Hand Blender Rs 2,499.00 In stock Add to Cart Anex AG-3050 Food Processor 700W Rs 6,829.00 In stock Add to Cart Anex AG-6026 3 in 1 Blender with Grinder Rs 3,039.00 In stock Add to Cart Dingling RF-609 Hair And Beard Trimmer Rs 1,299.00 In stock Add to Cart E-Lite EAC-99A Evaporative Air Cooler with Ionizer Rs 17,199.00 In stock Add to Cart Philips AT610 Aqua Touch Wet & Dry Electric Shaver Rs 4,099.00 In stock Prev Next View All Add to Cart Changhong Ruba E3500 50" HD LED TV With Warranty Rs 54,999.00 In stock Add to Cart EcoStar CX-40U557 40" LED TV With Warranty Rs 33,499.00 In stock Add to Cart Samsung 50KU7000 50" 4K Smart UHD LED TV With Warranty Rs 108,999.00 In stock Add to Cart Samsung 55KU7000 55" 4K UHD Smart LED TV With Warranty Rs 138,999.00 In stock Add to Cart Samsung K4000 32" LED TV With Warranty Regular Price: Rs 43,899.00 . Rs 32,499.00 25%off In stock Prev Next View All Add to Cart BhCosmetics Modern Mattes Eyeshadow Palette Regular Price: Rs 2,999.00 . Rs 2,499.00 16%off In stock Add to Cart Christine 9 Pieces Brush Kit Regular Price: Rs 829.00 . Rs 699.00 15%off In stock Add to Cart Ferrari Red EDT For Men 125ml Regular Price: Rs 3,249.00 . Rs 2,449.00 24%off In stock Add to Cart Glamorous Face Diamond Glitter Eye Shadow Buy 1 Get 1 Free ( 17 Shades) Regular Price: Rs 499.00 . Rs 299.00 40%off In stock Add to Cart Glamorous Face Oil Free Dry Cake (12 Shades) Regular Price: Rs 449.00 . Rs 349.00 22%off In stock Add to Cart Masarrat Misbah Silk Foundation (13 Shades) Rs 1,449.00 In stock Prev Next [img]http://www.lovebreitling.com/wp-content/uploads/2015/11/Breitling-Aerospace-Evo-43MM--768x1024.jpg[/img]watches online sale in pakistan Smart Watch Prices in Pakistan & Specifications is a best place to Buy Smart Watches in Pakistan at cheap Smart Watch prices in Pakistan 2015 with Specifications including Samsung Smart Watches, Apple Smart Watches, Sony Smart Watches, in Lahore, Karachi and Islamabad Pakistan. Last Updated on Thursday, June 01, 2017 Operating Since 2011 Thousands of trusted customers continue with us Home Delivery Same or next day home delivery across Pakistan Pay Cash on Delivery Pay cash on delivery and get more payment options 100% Trust We are member of Lahore Chamber of Commerce & Industry [img]http://www.royalwatches.pk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/m/_mg_2577.jpg[/img] Buy and sell worldwide Payment via an escrow account Screened dealers US | USD Contact Log in Log in To your notepad" data-html="true" data-placement="bottom" data-show-delay="0" data-no-click="true"> Watches Brands Magazine Info & Service Sell a Watch Watches Watch Overview Advanced search Bracelets/straps Parts and Accessories Dealers New on Chrono24: Watch Overview DISCOVER Chrono24 New / unworn top models Best sellers and iconic watches Ladies\' watches Military watches Categories Automatic Watch Pilot Watches Gold Watches Mechanical Watch Military Watches Pocket Watch Dive Watches Vintage Watches Chronometer New on Chrono24: Watch Overview Discover now Brands All brands A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z New on Chrono24: Buy directly from the manufacturer Top Brands Rolex Omega IWC Breitling Patek Philippe Audemars Piguet Panerai Jaeger-LeCoultre TAG Heuer Hublot Cartier Longines Tudor Vacheron Constantin Franck Muller Zenith Seiko Richard Mille Ulysse Nardin Bulgari New on Chrono24: Buy directly from the manufacturer Discover now Magazine All Articles Categories Watch Guide Top 10 Watches Lifestyle Watches and Technology Legendary Brands & Models Top Articles Top 10 Watches: The Biggest Watch Icons Which Watch Should I Buy? Top 10 Watches Under €1,000 Watches as Investments: Are Watches Keeping Their Value? What Your Watch Says About You Featured Legendary Watches: Rolex Daytona Info & Service Trusted Checkout Trusted Seller FAQ / Help Contact Overview Watch Terms Glossary Condition Grades Security Notes Trade Shows Directory Advertising & Media Kit Why Register? Directory Advertising & Media Kit Why Register? Trusted Checkout Chrono24 Trusted Checkout Sell a Watch myChrono24 The Worldwide Marketplace for Luxury Watches Chrono24 has been the first stop for luxury watches since 2003. Find your dream watch amongst more than 250,000 offers or sell a watch to one of our more than 10 million visitors per month. Learn more New on Chrono24: Brand Boutique Impressive watches from select brands: Get inspired by fine craftsmanship and order your new watch directly from the manufacturer. Learn more Buy Your Dream Watch Safely & Securely Using Trusted Checkout, you can order your dream watch from the dealer of your choice and pay safely and securely via Chrono24. More information Sell your watch Our 90% sales rate speaks for itself: With more than 350,000 watch enthusiasts visiting Chrono24 each day, you\'ll quickly find a buyer for your watch. Sell a watch Buy watches safely & securely Using Trusted Checkout, you can order your dream watch from the dealer of your choice and pay safely and securely via Chrono24. Learn more Your worldwide marketplace Buy and sell luxury watches of all kinds - whether new or pre-owned, vintage or modern. Learn more Sell your watch Our 90% sales rate speaks for itself: Quickly find a buyer for your watch. Learn more Current top offers Breitling CHRONOMAT EVOLUTION 18K/SS $ 4,145 Rolex Datejust 36 White Dial Roman Stainless Steel Fluted Bezel $ 3,877 Jaeger-LeCoultre stainless steel Geophysic True Second $ 5,000 Rolex MILGAUSS White Dial $ 6,499 Cartier Men's Cartier Tank Anglaise 18K Rose Gold & SS... $ 7,199 Rolex 36mm TT Datejust Custom Black "Onyx" Dial... $ 3,495 Breguet Classique Alarm "Le Reveil du Tsar" Mens Watch $ 22,650 Rolex DAYTONA Stainless Steel White Dial Box/Pap $ 12,999 Rolex SS 36mm Datejust White Roman Custom CH Set Diam Bezel 16014 $ 4,795 Chopard Ladies Chopard La Strada Stainless Steel Watch w/ Box... $ 1,619 Patek Philippe Nautilus Chronogaph 40mm Stainless Steel Watch $ 49,999 Rolex Day-Date 39 Tridor Masterpiece 18K Tri-Color Gold Box/Pap $ 36,499 Watch Overview Be inspired by our unbeatable offers on luxury watches. Take a look through this overview and dive into the fascinating world of watch brands and models. Get started Top models Rolex Datejust Rolex Submariner Rolex Daytona Omega Seamaster Omega Speedmaster Rolex GMT-Master II Audemars Piguet Royal Oak Rolex Day-Date / President Audemars Piguet Royal Oak Offshore Rolex Sea-Dweller Patek Philippe Nautilus Rolex Oyster Perpetual IWC Pilot Hublot Big Bang Panerai Luminor IWC Portuguese Rolex GMT-Master TAG Heuer Carrera Rolex Yacht-Master Rolex Explorer II Breitling Navitimer Breitling Chronomat Zenith El Primero Panerai Luminor 1950 Patek Philippe Complications Patek Philippe Calatrava Omega Constellation Tudor Heritage Patek Philippe Grand Complications Cartier Santos Cartier Tank Categories Best sellers and iconic watches Rolex, Omega, Breitling & Co. for beginners New / unworn top models Ladies\' watches Chronographs Dive watches Pilot\'s watches Military watches Gold watches Tourbillon watches Perpetual calendar watches Affordable automatic watches Magazine Seals Of Quality The Genevea seal and other quality standards in watchmaking. READ MORE Personality Quiz Which Rolex suits me best? Take the quiz Gérald Genta The Godfather of Watch Designers READ MORE Watches and Sports Fine mechanical engineering and sports. READ MORE About us Buy and sell watches in more than 90 countries Do you want to buy or sell new or pre-owned luxury watches? Then Chrono24 is the right place for you. Here, you will find automatic watches, pilot watches and chronographs as lady\'s watches or men\'s watches. From the most popular models to rare pieces. Do you have any questions? Contact us! About us [img]http://watchmarkaz.pk/img/productsimg/33870703740000.jp g[/img] [url=http://www.myswiss.cn/tpevohkn]swiss army watches logo[/url] [url=http://www.myswiss.cn/rvnvhjil]balmain swiss watches wiki[/url] [url=http://www.myswiss.cn/olsebrdq]breitling watches buy online[/url] [url=http://www.myswiss.cn/jgscswfl]best replica watches[/url] [url=http://www.louboutinsneakersforcheap.top/fr/news/christ ian-louboutin-logo-images-rid-6915339.html]christian louboutin logo images[/url][b][url=http://www.myswiss.cn/newindex]tag heuer watches discount online[/url][/b] [b][url=http://www.myswiss.cn/newindex]watches for men[/url][/b]
- +
[b][url=http://www.karlthefog.com/newindex]Christian LouboutinChristian Louboutin Shoes on Sale in Outlet Store
christian louboutin outlet uk
- +
[b][url=http://www.omegawatchesforcheap.top/es/news/] falso[/url][/b] [b][url=http://www.omegawatchesforcheap.top/es/news/]Omega réplica de relojes[/url][/b] [b][url=http://www.omegawatchesforcheap.top/es/news/] omega relojes copia[/url][/b] [b][url=http://www.omegawatchesforcheap.top/es/news/] falso[/url][/b] [b][url=http://www.omegawatchesforcheap.top/es/news/]Omega réplica de relojes[/url][/b] [b] omega relojes copia[/b] [b][url=http://www.omegawatchesforcheap.top/es/news/] oro[/url][/b] [b] dama[/b]
- +
[b] falso[/b] [b][url=http://www.omegawatchesforcheap.top/es/news/]Ome falso
Omega réplica de relojes
omega relojes copia

oro
dama
- +
christian louboutin outlet las vegas | christian louboutin outlet las vegas | christian louboutin outlet california
language:                                              Welcome! Kirjaudu tai rekisteröityä Ostoskori on tyhjä Kotisivu Christian Louboutin morsiamen kengät Christian Louboutin Pumput Christian Louboutin kiila Valuutat Ryhmät Christian Louboutin Christian Louboutin 2013 Christian Louboutin morsiamen kengät Christian Louboutin Flat Christian Louboutin Pumput Christian Louboutin Sandaalit Christian Louboutin Sling Kengät Christian Louboutin Kiilat Christian Louboutin töppöset Christian Louboutin Boots Christian Louboutin Boots - Polvi Christian Louboutin Miesten Christian Louboutin Laukut Esittelyssä - zqstdkgl. stores that sale christian louboutin shoes... Naisten Christian Louboutin Louis Spike Violet # CL0233-W-VIOLET €2,421.72   €166.47 Säästä: 93% Christian Louboutin Larissandale 120 Suede Slingback sandaalit # €2,030.19   €148.80 Säästä: 93% Christian Louboutin daffodile 160mm Pumput Multi-Color # cl1915 €2,306.40   €148.80 Säästä: 94% Kotisivu  ::  Christian Louboutin ::  Christian Louboutin daffodile 160mm Väri # cl0504 Kotisivu     laivaus     Tukkukauppa     Tilauksen seuranta     kupongit     maksutavat     Ota meihin yhteyttä     Christian Louboutin 2013   Christian Louboutin Pumput   Christian Louboutin Booties   Christian Louboutin Sandaalit   Christian Louboutin Miesten   Copyright © 2012 Kaikki oikeudet pidätetään.
Christian louboutin myynti kengät
Christian Louboutin Corneille rintareppu 100mm Nude [Louboutin_0851] – €116.25 : Christian Louboutin pistorasiaan, v7b.org rlaffertyzack May 9, 2017 9:07 am

[b][url=http://fi.v7b.org/]Christian Louboutin asuntoja[/url][/b] [b][url=http://www.v7b.org/fi/]Christian Louboutin asuntoja[/url][/b] Christian Louboutin kengätChristian Louboutin kengätChristian Louboutin kengät

Christian Louboutin Corneille rintareppu 100mm Nude [Louboutin_0851] – €116.25 : Christian Louboutin pistorasiaan, v7b.org

language:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Welcome! Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy

Ostoskorisi on tyhjä

koti 2014 Christian Louboutin Christian Louboutin Kengät Christian Louboutin Sandaalit

Valuutat

US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone CNY

Ryhmät

2013 Kevät Uutuudet 2014 Uusia tyylejä 2015 New Arrival Christian Louboutin Asunnot Christian Louboutin Daffodile Christian Louboutin Kengät Christian Louboutin Kiilat Christian Louboutin Mens Loaferit Christian Louboutin Miesten lenkkarit Christian Louboutin Miesten Sandaalit Christian Louboutin Peep Varpaat Christian Louboutin Pumput Christian Louboutin Pumput 2 Christian Louboutin Sandaalit Giuseppe Zanotti Sandaalit Giuseppe Zanotti Sneakers Isabel Marant Jimmy Choo Kengät Myynti Jimmy Choo Naiset Asunnot Myytävänä Jimmy Choo Naiset Kiilakorkokengät Myynti Jimmy Choo Naiset Pumput Myynti Jimmy Choo Naiset Sandaalit Myynti Jimmy Choo Naiset Trainers Myynti Marc by Marc Jacobs

Esittelyssä – … Christian Louboutin Summerissima Crisscross Platform€890.01  €94.86Säästä: 89%Christian Louboutin MALABAR HILL 100 BLACK€761.67  €94.86Säästä: 88%Jimmy Choo Ink nupukkia Matt Nahka Nilkka Kengät Deluxe 100mm Sy€761.67  €94.86Säästä: 88%

koti ::  Christian Louboutin Pumput ::  Christian Louboutin Corneille rintareppu 100mm Nude

.jqzoom{

float:left;

position:relative;

padding:0px;

cursor:pointer; width:301px; height:320px; }

Christian Louboutin Corneille rintareppu 100mm Nude

€837.00  €116.25Säästä: 86%

Valitse:

Women Size

Other Size US10.5=EUR43=UK8.0=CA10.5 US10=UK7=Italy40=EUR41 US11=UK8=Italy41=EUR42 US12=UK9=Italy42=EUR43 US5=UK2=Italy35=EUR36 US5=UK3=Italy36=EUR37 US7=UK4=Italy37=EUR38 US8=UK5=Italy38=EUR39 US9=UK6=Italy39=EUR40

 

Lisää koriin:

Veistetty toe laatikko meidän kiillotettu; Corneille Sling ,; viimeistelty meidän upea mini glitter, muuttaa klassinen tyyli osaksi taideteos.VÄRI: NudeMATERIAALI: GlitterHeel Korkeus: 3,9 tuumaa noin. – 100 mm n.

Malli: Louboutin_0851

Related Products

Christian Louboutin Pigalle 120mm Nude

Christian Louboutin Altadama 140mm Musta

Christian Louboutin FIFI STRASS 100mm Strass Kulta

Christian Louboutin Henry Nasta D Orsay Musta Pumput

koti     Kuljetus     tukkukauppa     Tilauksen seuranta     kuponkeja     Maksutavat     Ota meihin yhteyttä     Christian Louboutin 2014   Christian Louboutin Pumput   Christian Louboutin töppöset   Christian Louboutin Sandaalit   Christian Louboutin Miehet  

Copyright © 2012 Kaikki oikeudet pidätetään .

Christian Louboutin asuntoja Christian Louboutin asuntoja 100mm blog Varpaat About v7b.org blog http://www./crochet-baby-0-3-months-football-hat-diaper-cove r/

Comments are closed.

Christian Louboutin Christian Louboutin - artikkelit Christian Louboutin - artikkelit ruotsiksi Lähde Lahjapaketti: Muoti 21.12.2016 Yle Teema Maanantain muotipaketissa on seitsemän dokumenttia: rumuuden kauneudesta, varhaisista supermalleista, Louboutinin kengistä, muotibloggaajista... Louboutin, kenkien kuningas 25.09.2015 Yle Teema Dokumentti maailmankuulusta kenkäsuunnittelijasta, jonka näyttäviä punapohjaisia korkokenkiä himoitsevat naiset ympäri maailman.
christian louboutin shoes online store
男性用クリスチャンルブタンシューズ
bróga Louboutin lascaine Críostaí
детская обувь оптом алматы
christian louboutin outlet italy
christian louboutin
- +
[b][url=http://falconsongmovie.com/conf/]christian lchristian louboutin outlet italy
christian louboutin
- +
barbour jackets uk | Barbour jassen te koop | Barbour jassen te koop
Mens Barbour jassen
language: Deutsch   Français   italiano   Español   Português   日本語   russian   arabic   norwegian   swedish   danish   dutch   finland   finland   English  
dames Barbour jassen
dames Barbour jassen
- +
canada goose expedition parka
canada goose jackets
canada goose sale

canadagoose voor vrouwen, canadagoose outlet.

Women's Camrose Parka online store
Women's Chilliwack Parka for sale
- +
[b][url=http://www.uggslipperssale.top/nl/]Ugg[/url][/b] | [b]Ugg[/b] | [b][url=http://www.uggslipperssale.top/nl/]Ugg laarzen.[/url][/b] UGG Boots Online Store, Ugg Vrouwen Schoenen, Heren Schoenen, Kids Shoes US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone CNY Categorie [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-knit-boots-5879-c -6.html]UGG Knit Boots 5879[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-tassel-boots-5835 -c-12.html]UGG Tassel Boots 5835[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-classic-paisley-b oots-c-3.html]UGG Classic Paisley Boots[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-classic-short-boo ts-c-4.html]UGG Classic Short Boots[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-jimmy-choo-laarze n-5829-c-5.html]UGG Jimmy Choo Laarzen 5829[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-laarzen-special-s tyle-short-c-2.html]UGG Laarzen Special Style Short[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-laarzen-voor-kids -c-1.html]UGG laarzen voor Kids[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-mall-classic-mini -5854-c-7.html]UGG Mall Classic Mini 5854[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-metallic-tall-581 2-c-8.html]UGG Metallic Tall 5812[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-nightfall-boots-5 359-c-9.html]UGG Nightfall Boots 5359[/url] UGG Roxy Laarzen [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-sheepskin-cuff-la arzen-3166-c-11.html]UGG Sheepskin Cuff Laarzen 3166[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/vrouwen-ugg-c-13.html ]Vrouwen UGG[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/vrouwen-ugg-cardy-boo ts-c-14.html]Vrouwen UGG Cardy Boots[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/vrouwen-ugg-classic-t all-boots-c-15.html]Vrouwen UGG Classic Tall Boots[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/vrouwen-ugg-fox-fur-b oots-c-16.html]Vrouwen UGG FOX Fur Boots[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/vrouwen-ugg-kensingto n-laarzen-c-17.html]Vrouwen UGG Kensington Laarzen[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/womens-ugg-adirondack -tall-c-18.html]Womens UGG Adirondack Tall[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/womens-ugg-sundance-i i-c-19.html]Womens UGG Sundance II[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/womens-ugg-ultimate-s hort-c-20.html]Womens UGG Ultimate Short[/url] Womens UGG Ultra Tall 5245 Bestsellers [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-5854-fox-fur-boot s-brown-online-p-144.html] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/][img]http://www.uggs lipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/Women-UGG-FOX-Fur/Ug g-5854-Fox-Fur-Boots-Brown-Online.jpg[/img]Ugg 5854 Fox Fur Boots Brown Online[/url]Ugg 5854 Fox Fur Boots Brown Online[/url] €772.83 €102.30Korting: 87%[url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-australia-over -de-knie-cardy-laarzen-vrouwen-laarzen-grey-in-de-uitverkoop -p-133.html] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/][img]http://www.uggs lipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/Women-UGG-Cardy/UGG- Australia-Over-The-Knee-Cardy-Boots-Womens.jpg[/img]UGG Australia over de knie Cardy Laarzen Vrouwen Laarzen Grey in de uitverkoop[/url]UGG Australia over de knie Cardy Laarzen Vrouwen Laarzen Grey in de uitverkoop[/url] €843.51 €101.37Korting: 88%[url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-5854-fox-fur-b oots-sand-online-p-147.html] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/][img]http://www.uggs lipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/Women-UGG-FOX-Fur/Ug g-5854-Fox-Fur-Boots-Sand-Online.jpg[/img]Ugg 5854 Fox Fur Boots Sand Online[/url]Ugg 5854 Fox Fur Boots Sand Online[/url] €546.84 €101.37Korting: 81% Aanbiedingen - [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/featured_products.htm l] [lees meer][/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/goedkope-vrouwen-ugg- classic-cardy-boots-white-5819-p-132.html][img]http://www.ug gslipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/Women-UGG-Cardy/Ch eap-Women-UGG-Classic-Cardy-Boots-White-5819.jpg[/img]Goedko pe Vrouwen UGG Classic Cardy Boots White 5819[/url]Goedkope Vrouwen UGG Classic Cardy Boots White 5819€514.29 €82.77Korting: 84%[url=http://www.uggslipperssale.top/nl/goedkope-vrouwen-c lassic-short-ugg-laarzen-5825-in-zwart-p-28.html][img]http:/ /www.uggslipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/UGG-Classic -Short/Cheap-Women-Classic-Short-UGG-Boots-5825-In-Black.jpg [/img]Goedkope Vrouwen Classic Short UGG laarzen 5825 In Zwart[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/goedkope-vrouwen-clas sic-short-ugg-laarzen-5825-in-zwart-p-28.html]Goedkope Vrouwen Classic Short UGG laarzen 5825 In Zwart[/url]€525.45 €106.02Korting: 80%Vrouwen UGG Triplet Boots In Grijs 3169 Sale[url=http://www.uggslipperssale.top/nl/vrouwen-ugg-triplet-b oots-in-grijs-3169-sale-p-115.html]Vrouwen UGG Triplet Boots In Grijs 3169 Sale[/url]€974.64 €94.86Korting: 90% Nieuwe artikelen voor november
2013 UGG Nightfall Boots 5359 Chocolate
[url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-nightfall-bo ots-5359-chocolate-p-67.html]2013 UGG Nightfall Boots 5359 Chocolate[/url]€635.19 €109.74Korting: 83% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-5818-roxy-ta ll-laarzen-black-p-69.html][img]http://www.uggslipperssale.t op/nl/images/_small//ugg17/UGG-Roxy-Boots/2013-UGG-5818-Roxy -Tall-Boots-Black.jpg[/img]2013 UGG 5818 Roxy Tall Laarzen Black[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-5818-roxy-ta ll-laarzen-black-p-69.html]2013 UGG 5818 Roxy Tall Laarzen Black[/url]€980.22 €123.69Korting: 87% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-australia-me tallic-tall-5812-bronze-p-66.html][img]http://www.uggslipper ssale.top/nl/images/_small//ugg17/UGG-Metallic-Tall/2013-UGG -Boots-Australia-Metallic-Tall-5812-Bronze.jpg[/img]2013 UGG Australia Metallic Tall 5812 Bronze[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-australia-me tallic-tall-5812-bronze-p-66.html]2013 UGG Australia Metallic Tall 5812 Bronze[/url]€943.02 €123.69Korting: 87% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-5854-mall-cl assic-mini-laarzen-kastanje-p-60.html][img]http://www.uggsli pperssale.top/nl/images/_small//ugg17/UGG-Mall-Classic/2013- UGG-5854-Mall-Classic-Mini-Boots-Chestnut.jpg[/img]2013 UGG 5854 Mall Classic Mini Laarzen Kastanje[/url]2013 UGG 5854 Mall Classic Mini Laarzen Kastanje€970.92 €106.95Korting: 89% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-5854-mall-cl assic-mini-laarzen-chocolate-p-63.html][img]http://www.uggsl ipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/UGG-Mall-Classic/2013 -UGG-5854-Mall-Classic-Mini-Boots-Chocolate.jpg[/img]2013 UGG 5854 Mall Classic Mini Laarzen Chocolate[/url]2013 UGG 5854 Mall Classic Mini Laarzen Chocolate€643.56 €100.44Korting: 84% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-nightfall-la arzen-5359-kastanje-p-68.html][img]http://www.uggslipperssal e.top/nl/images/_small//ugg17/UGG-Nightfall-Boots/2013-UGG-N ightfall-Boots-5359-Chestnut.jpg[/img]2013 UGG Nightfall Laarzen 5359 Kastanje[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-nightfall-la arzen-5359-kastanje-p-68.html]2013 UGG Nightfall Laarzen 5359 Kastanje[/url]€772.83 €103.23Korting: 87% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-nightfall-la arzen-5359-zand-p-71.html][img]http://www.uggslipperssale.to p/nl/images/_small//ugg17/UGG-Nightfall-Boots/2013-UGG-Night fall-Boots-5359-Sand.jpg[/img]2013 UGG Nightfall Laarzen 5359 Zand[/url]2013 UGG Nightfall Laarzen 5359 Zand€855.60 €107.88Korting: 87% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-nightfall-bo ots-5359-black-p-65.html][img]http://www.uggslipperssale.top /nl/images/_small//ugg17/UGG-Nightfall-Boots/2013-UGG-Nightf all-Boots-5359-Black.jpg[/img]2013 UGG Nightfall Boots 5359 Black[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-nightfall-bo ots-5359-black-p-65.html]2013 UGG Nightfall Boots 5359 Black[/url]€870.48 €107.88Korting: 88% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-5854-mall-cl assic-mini-laarzen-black-p-61.html][img]http://www.uggslippe rssale.top/nl/images/_small//ugg17/UGG-Mall-Classic/2013-UGG -5854-Mall-Classic-Mini-Boots-Black.jpg[/img]2013 UGG 5854 Mall Classic Mini Laarzen Black[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-5854-mall-cl assic-mini-laarzen-black-p-61.html]2013 UGG 5854 Mall Classic Mini Laarzen Black[/url]€975.57 €108.81Korting: 89% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-australia-me tallic-tall-5812-zwart-p-64.html][img]http://www.uggslippers sale.top/nl/images/_small//ugg17/UGG-Metallic-Tall/2013-UGG- Boots-Australia-Metallic-Tall-5812-Black.jpg[/img]2013 UGG Australia Metallic Tall 5812 Zwart[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-australia-me tallic-tall-5812-zwart-p-64.html]2013 UGG Australia Metallic Tall 5812 Zwart[/url]€865.83 €114.39Korting: 87% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-5818-roxy-ta ll-laarzen-chocolate-p-72.html][img]http://www.uggslipperssa le.top/nl/images/_small//ugg17/UGG-Roxy-Boots/2013-UGG-5818- Roxy-Tall-Boots-Chocolate.jpg[/img]2013 UGG 5818 Roxy Tall Laarzen Chocolate[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-5818-roxy-ta ll-laarzen-chocolate-p-72.html]2013 UGG 5818 Roxy Tall Laarzen Chocolate[/url]€767.25 €124.62Korting: 84% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-5818-roxy-ta ll-laarzen-chestnut-p-70.html][img]http://www.uggslipperssal e.top/nl/images/_small//ugg17/UGG-Roxy-Boots/2013-UGG-5818-R oxy-Tall-Boots-Chestnut.jpg[/img]2013 UGG 5818 Roxy Tall Laarzen Chestnut[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-5818-roxy-ta ll-laarzen-chestnut-p-70.html]2013 UGG 5818 Roxy Tall Laarzen Chestnut[/url]€592.41 €121.83Korting: 79% Aanbiedingen[url=http://www.uggslipperssale.top/nl/vrouwen-u gg-fox-fur-boots-5815-chestnut-te-koop-p-152.html][img]http: //www.uggslipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/Women-UGG- FOX-Fur/Women-UGG-FOX-Fur-Boots-5815-Chestnut-For-Sale.jpg[/ img]Vrouwen UGG FOX Fur Boots 5815 Chestnut te koop[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/vrouwen-ugg-fox-fur-b oots-5815-chestnut-te-koop-p-152.html]Vrouwen UGG FOX Fur Boots 5815 Chestnut te koop[/url]€669.60 €106.95Korting: 84% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-classic-short-spa rkles-boots-red-3161-black-friday-p-42.html][img]http://www. uggslipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/UGG-Classic-Shor t/UGG-Classic-Short-Sparkles-Boots-Red-3161-Black.jpg[/img]U GG Classic Short Sparkles Boots Red 3161 Black Friday[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/ugg-classic-short-spa rkles-boots-red-3161-black-friday-p-42.html]UGG Classic Short Sparkles Boots Red 3161 Black Friday[/url]€749.58 €119.04Korting: 84% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/womens-adirondack-tal l-ugg-laarzen-kastanje-te-koop-p-155.html][img]http://www.ug gslipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/Womens-UGG/Womens- Adirondack-Tall-UGG-Boots-Chestnut-For-Sale.jpg[/img]Womens Adirondack Tall UGG Laarzen Kastanje Te Koop[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/womens-adirondack-tal l-ugg-laarzen-kastanje-te-koop-p-155.html]Womens Adirondack Tall UGG Laarzen Kastanje Te Koop[/url]€1,311.30 €156.24Korting: 88% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/goedkope-vrouwen-ugg- classic-tall-boots-in-grijs-5815-p-139.html][img]http://www. uggslipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/Women-UGG-Classi c/Cheap-Women-UGG-Classic-Tall-Boots-In-Gray-5815-5.jpg[/img ]Goedkope Vrouwen UGG Classic Tall Boots In Grijs 5815[/url]Goedkope Vrouwen UGG Classic Tall Boots In Grijs 5815€420.36 €106.02Korting: 75% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/kids-uggs-5991-bailey -button-boots-sand-clearance-p-11.html][img]http://www.uggsl ipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/UGG-Boots-For-Kids/Ki ds-UGGS-5991-Bailey-Button-Boots-Sand-Clearance.jpg[/img]Kid s UGGS 5991 Bailey Button Boots Sand Clearance[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/kids-uggs-5991-bailey -button-boots-sand-clearance-p-11.html]Kids UGGS 5991 Bailey Button Boots Sand Clearance[/url]€539.40 €102.30Korting: 81%
2013 UGG Jimmy Choo Laarzen 5829 Gold
[url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-jimmy-choo-l aarzen-5829-gold-p-52.html]2013 UGG Jimmy Choo Laarzen 5829 Gold[/url]€914.19 €129.27Korting: 86% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/goedkope-vrouwen-sund ance-ii-ugg-laarzen-5325-black-p-156.html][img]http://www.ug gslipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/Womens-UGG-Sundanc e/Cheap-Womens-Sundance-II-UGG-Boots-5325-Black.jpg[/img]Goe dkope Vrouwen Sundance II UGG laarzen 5325 Black[/url]Goedkope Vrouwen Sundance II UGG laarzen 5325 Black€631.47 €92.07Korting: 85% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/brand-new-ugg-5852-cl assic-tall-patent-paisley-boots-chocolate-p-23.html][img]htt p://www.uggslipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/UGG-Clas sic-Paisley/Brand-New-UGG-5852-Classic-Tall-Patent-Paisley-1 2.jpg[/img]Brand New UGG 5852 Classic Tall Patent Paisley Boots Chocolate[/url]Brand New UGG 5852 Classic Tall Patent Paisley Boots Chocolate€558.93 €91.14Korting: 84% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/goedkope-vrouwen-ugg- ultra-tall-boots-5245-cloud-p-167.html][img]http://www.uggsl ipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/Womens-UGG-Ultra/Chea p-Womens-UGG-Ultra-Tall-Boots-5245-Cloud.jpg[/img]Goedkope Vrouwen UGG Ultra Tall Boots 5245 Cloud[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/goedkope-vrouwen-ugg- ultra-tall-boots-5245-cloud-p-167.html]Goedkope Vrouwen UGG Ultra Tall Boots 5245 Cloud[/url]€477.09 €87.42Korting: 82% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/goedkope-uggs-ultra-t all-laarzen-5245-kastanje-p-163.html][img]http://www.uggslip perssale.top/nl/images/_small//ugg17/Womens-UGG-Ultra/Cheap- Womens-UGG-Ultra-Tall-Boots-5245-Chestnut.jpg[/img]Goedkope UGGs Ultra Tall Laarzen 5245 Kastanje[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/goedkope-uggs-ultra-t all-laarzen-5245-kastanje-p-163.html]Goedkope UGGs Ultra Tall Laarzen 5245 Kastanje[/url]€491.04 €89.28Korting: 82% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-5818-roxy-ta ll-laarzen-black-p-69.html][img]http://www.uggslipperssale.t op/nl/images/_small//ugg17/UGG-Roxy-Boots/2013-UGG-5818-Roxy -Tall-Boots-Black.jpg[/img]2013 UGG 5818 Roxy Tall Laarzen Black[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/2013-ugg-5818-roxy-ta ll-laarzen-black-p-69.html]2013 UGG 5818 Roxy Tall Laarzen Black[/url]€980.22 €123.69Korting: 87% [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/womens-adirondack-tal l-ugg-laarzen-chocolate-te-koop-p-154.html][img]http://www.u ggslipperssale.top/nl/images/_small//ugg17/Womens-UGG/Womens -Adirondack-Tall-UGG-Boots-Chocolate-For.jpg[/img]Womens Adirondack Tall UGG Laarzen Chocolate Te koop[/url] [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/womens-adirondack-tal l-ugg-laarzen-chocolate-te-koop-p-154.html]Womens Adirondack Tall UGG Laarzen Chocolate Te koop[/url]€892.80 €153.45Korting: 83% DE CATEGORIEËN [url=http://www.bookugg.org/nl/]mannen UGG laarzen[/url] [url=http://www.bookugg.org/nl/]Women UGG Boots[/url] [url=http://www.bookugg.org/nl/]UGG KIDS[/url] informatie [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/index.php?main_page=P ayment_Methods]betaling[/url] verzending & Returns klantenservice [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/index.php?main_page=c ontact_us]Contact[/url] groothandel betaling& verzending [url=http://www.uggslipperssale.top/nl/][img]http://www.uggs lipperssale.top/nl/includes/templates/polo/images/payment-sh ipping.png[/img][/url] Copyright © 2017[url=http://www.bookugg.org/nl/]UGG Clearance Store Online[/url]. Powered by[url=http://www.bookugg.org/nl/]UGG Clearance Store Online, Inc.[/url] [b][url=http://www.uggslipperssale.top/nl/]Vrouwelijke ugg laarzen[/url][/b] [b][url=http://www.uggslipperssale.top/nl/]Ugg laarzen.[/url][/b]
- +
[b][url=http://www.monclerkidsandmen.top/es/news/]Moncler Outlet[/url][/b] [b]Moncler Outlet[/b] [b][url=http://www.monclerkidsandmen.top/es/news/] Cheap Moncler[/url][/b] [b][url=http://www.monclerkidsandmen.top/es/news/]Moncler Outlet[/url][/b] [b][url=http://www.monclerkidsandmen.top/es/news/]Moncler Outlet[/url][/b] [b][url=http://www.monclerkidsandmen.top/es/news/] Cheap Moncler[/url][/b]